Sunday, 22 November 2015

Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum dan hai semua...

Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda


Nur Fitri yang comel (perah santan untuk masak lemang sengsorang) dah join! ^_^
Korang pun jomlah join.
Memeriahkan lagi giveaway by kak Muja dan kak Huda ni. 
Siapa tahu, beb...
Kut-kut rezeki berpihak pada kita dapat sehelai bawal crepe.
Boleh kibas-kibas sambil feeling model Muslimah anggun.
Ehh...
Melalut dah.
K. Daaa...
Jangan lupa join tau!
Rezeki... siapa yang tahu.

P/s : Saja nak tulis tambah 5 rencah 5 rasa. Dalam syarat tak ada suruh tulis pun. Jangan ada yang kata membodek pula sudah. Cubit kang sampai lebam. Nak kena cubit? Kalau nak cubit cubalah buat. =P

Wassalam. Tata. Thanks sudi baca Fitri merepek. ^_^

30 comments:

  1. Goodluck dear :D
    Harap2 kita berdua menang ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Good luck juga untuk awak. ^_^
      InsyaAllah, jika ada rezeki pasti tak ke mana. Ke dalam almari kita juga tudung tu... ehhh.. hehe...
      Terima kasih juga sudi singgah. :)

      Delete
  2. terima kasih sudi join GA kami. done follow blog ni :D amboii kuatnye dia celoteh. insyallah nanti ade rezeki adelah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama kasih. Terima kasih juga kerana sudi follow. ^_^
      Maaflah, saya memang gitu... mulut dan jari sama2 kuat celoteh. Heee.. :D
      InsyaAllah...

      Delete
  3. Salam singgah isnin dari GA yang sama...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah. Semoga berjaya juga. ^_^

      Delete
  4. Salam singgah isnin dari GA yang sama...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah. Semoga berjaya juga. ^_^

      Delete
  5. Cik Mimie singgah dari GA yang sama :) Semoga berjaya ye :)

    http://norshamimi.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah. Semoga berjaya juga ya. ^_^

      Delete
  6. singgah dari GA yang sama jugak ni dan follow ur blog, kalo sudi jemput la singgah dan follow la balik..wink3..Good luck naa...

    http://mieramomos.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html#

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah dan follow blog saya.. insyaAllah, akan follow balik.. good luck juga.. ^_^

      Delete
  7. singgah dari segmen yang sama :)
    http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

    ReplyDelete
  8. BW daripada GA yang sama

    Good Luck....

    BW dari Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda

    Follow blog AlongMisuari

    AM nak ajak join GA
    Giveaway Disember 2015 Cash RM500

    Berminat menjana RM2400 sehari??? KLIK SINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama :) gud luck!
    http://ahlamsjourney.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah.. :) Good luck juga.. ^_^

      Delete
  10. Replies
    1. Saya dah mesej. Dapat tak?

      Delete
    2. dah. sorry x boleh nak balas takde topup. btw mekaseh tau ;)

      Delete
    3. tak apa.. ^_^
      sama-sama kasih.. :)

      Delete